Paul Vossen

 

 

“Kopje koffie of thee?”

 

Terwijl de kunstenaars zich roeren in hun ateliers, staat Paul in de keuken van het kaartenhuis koffie te zetten. Hij wijst je op een stoel om te gaan zitten en vertelt onderwijl honderduit over de wereld van kunst. En over alles wat daarmee samenhangt. En dat is de rest van de wereld. 

Paul’s hoofd staat nooit stil. Hij loopt over van ideeën. Is vindingrijk als het gaat over ‘niet verder kunnen’ of ‘vastlopen’. Hij heeft oplossingen voor van alles. Of dat nu gaat over computers of over logistiek. Daar waar het tomeloos geloof van Angeles in eigen kunnen soms even stokt, geeft Paul haar een duwtje in de rug. Daar waar Mike oneindig kan doorkauwen over net iets meer bruin, blauw en grijs, zet Paul een punt. Met onverholen trots en gevoel voor richting. 

Dat hij het brein achter het concept van Meesterkaart is, mag niemand verbazen. Hij bedenkt en voert uit. Handig hoor, als je werkt in het kaartenhuis. Hij begeleidt van a tot z de aanvraag van de kaarten. Zorgt voor perfecte bestellingen en tevreden klanten. En voor… oja… de koffie! 

Paul's bezigheden beslaan ook een andere tak van de creatieve wereld. Een mooie kunstgalerie op de mooiste plek van Amsterdam. (Klik op Paul's werkkamer foto's, en je komt bij de galerie).

 

 

atelier paul

Ontvang jouw keuze GRATIS als proefkaart! Alléén bij geboorte, en trouwkaarten
Tijdens 9-maanden beurs uitgeroepen tot mooiste geboortekaarten!