Disclaimer

 

1.

Meesterkaart (Idee in Beeld) noch een van haar contractpartijen of werknemers is aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook die voortkomt uit het gebruik van deze Site en/ of verspreiding van informatie die op deze Site aanwezig is.

 

2.

Deze site kan onjuistheden of typefouten bevatten, die na de ontdekking ervan door Meesterkaart (Idee in Beeld) gecorrigeerd zullen worden naar haar goeddunken. Meesterkaart (Idee in Beeld) is ten allen tijde gerechtigd verandering en/ of wijzigingen in haar site aan te brengen.

 

3.

De handelsmerken, handelsnamen, beelden, logo's en afbeeldingen die de producten en diensten van Meesterkaart (Idee in Beeld) herkenbaar maken, alsmede het ontwerp, tekst en grafische mogelijkheden van de website zijn eigendom van Meesterkaart (Idee in Beeld), of indien van toepassing en overeengekomen, van haar illustrator.

 

4.

Hoewel Meesterkaart (Idee in Beeld) redelijkerwijs al het mogelijke in het werk stelt om deze site virusvrij te houden, kan zij hiervoor geen garantie geven en aansprakelijkheid voor virussen is uitgesloten.

Ontvang jouw keuze GRATIS als proefkaart! Alléén bij geboorte, en trouwkaarten
Tijdens 9-maanden beurs uitgeroepen tot mooiste geboortekaarten!